Nesten seriemestre!

Igår spilte vi den avgjørende kampen - skulle vi, BIL Småjenter få æren av og være seriemestre i 2012? 

Vi kom til Senja. Brøstadbotn's egne 10 nervøse, glade jenter stod klar til kamp. Dette var den siste kampen - den avgjørende. Kunne vi kalles oss seriemestre etter dette? 

Fløyta blåste - kampen var igang! Jeg selv, sto forsvar sammen med Julianne. Ane, Trine og Eva startet på midten, mens Helena sto på spiss. Vi startet med ballen, og det gikk ganske greit de første minuttene. 

Når vi nå kom til pausen, ledet Senja 2. 5-1 over oss. Hadde vi gitt opp kampviljen enda? Såklart ikke! Dette skulle vi klare - uansett. Dommeren blåste igjen, og vi var igang. Vi var vinnerlystne, og smaken på den seieren kom på tunga - likevel klarte vi det ikke. Hvorfor? Tja, jeg vet ikke. Vi kunne klart det, hadde vi ikke hatt et fotballlag der 95% har skader. 2/3 av laget gikk gråtende hjem, ikke fordi vi hadde tapt. Smertehelvete. Jeg var en av dem, smertene i hele kroppen - det var så vondt! Jeg var sint. Skuffet fordi jeg visste vi kunne klart det, men ikke klarte det og sint pga smertene. Men uansett, vi kom hjem med en herlig andreplass, og dette vil være en sesong jeg aldri glemmer. 

Brøstadbotn Småjenter 2011/2012 - Dere er fantastiske. Jeg har ikke spilt fotball lenge. 3 år kanskje, men i løpet av mine år, har dere vært verdens aller beste medspillere! Aldri har vi vært sinte på hverandre, og har vi tapt - har vi tatt det hele med en god latter! Vi kommer alltid sterkere tilbake, bare vent og se. Jentene på laget er tøffe, og smiler - alltid! Vi er alltid i godt humør, og ler og gliser både før og etter kamper. Alt dette, kan vi vel takke vår kjære trener for! Hu har backa oss opp, kjefta litt her og der - men vært, noe som sikkert hele laget er enig i, verdens beste fotballtrener! 

Så vi tapte kampen. 6-2 til Senja, men vi gjorde vårt beste - og det er absolutt godt nok. Elsker dere verdens beste jenter, håper vi får noen år til sammen!


 foto er ikke tatt av meg, ehe. Ellers, har jeg egentlig ikke gjort så mye.. Gått og hatt vondt etter kampen igår, hehe - Tatt den nasjonale prøven i norsk, den fikk egentlig ganske bra! I morgen skal jeg til Mellem, for å ri verdens beste Virvelvinna igjen. Johanne skal være med, og jeg skal få dratt kameraet med denne gangen - så hun skal ta bilder! 

 


2 kommentarer


-20.09.2012 kl:22:20


Veldig fin blogg. Hadde satt stor pris på kommentar tilbake
lisa
-21.09.2012 kl:20:25


nu får du en liten muffins:p:p:p

dokker e best jente, ok? eg kan ikke en DRITT om fotball, ellerjo, balln skal i motstandarns mål, nåkka eg ikje e flenk t, eg satse no mest på mine egne mål, men i alle fall, dokker e kjempeflink! stå på!

Her kan du skrive din kommentar!