Blogg

Bra dag.

Blogger om gårdagen jeg, hehe..

Igår var jeg å ridde igjen, på fineste hesten! Ridde med hackamore denne gangen, for å se hvordan det gikk - og det gikk supert! Hun er litt stri med det da, men det er noe vi skal jobbe med. 

Har egentlig ikke så mye å si, men Julianne var ivertfall med for å ta bilder - tusentakk! 

Her er bildene ~

btw, de som er tatt på beitet/jordet, er tatt av meg. Ridebildene er tatt av Julianne!

snakkes!
Nesten seriemestre!

Igår spilte vi den avgjørende kampen - skulle vi, BIL Småjenter få æren av og være seriemestre i 2012? 

Vi kom til Senja. Brøstadbotn's egne 10 nervøse, glade jenter stod klar til kamp. Dette var den siste kampen - den avgjørende. Kunne vi kalles oss seriemestre etter dette? 

Fløyta blåste - kampen var igang! Jeg selv, sto forsvar sammen med Julianne. Ane, Trine og Eva startet på midten, mens Helena sto på spiss. Vi startet med ballen, og det gikk ganske greit de første minuttene. 

Når vi nå kom til pausen, ledet Senja 2. 5-1 over oss. Hadde vi gitt opp kampviljen enda? Såklart ikke! Dette skulle vi klare - uansett. Dommeren blåste igjen, og vi var igang. Vi var vinnerlystne, og smaken på den seieren kom på tunga - likevel klarte vi det ikke. Hvorfor? Tja, jeg vet ikke. Vi kunne klart det, hadde vi ikke hatt et fotballlag der 95% har skader. 2/3 av laget gikk gråtende hjem, ikke fordi vi hadde tapt. Smertehelvete. Jeg var en av dem, smertene i hele kroppen - det var så vondt! Jeg var sint. Skuffet fordi jeg visste vi kunne klart det, men ikke klarte det og sint pga smertene. Men uansett, vi kom hjem med en herlig andreplass, og dette vil være en sesong jeg aldri glemmer. 

Brøstadbotn Småjenter 2011/2012 - Dere er fantastiske. Jeg har ikke spilt fotball lenge. 3 år kanskje, men i løpet av mine år, har dere vært verdens aller beste medspillere! Aldri har vi vært sinte på hverandre, og har vi tapt - har vi tatt det hele med en god latter! Vi kommer alltid sterkere tilbake, bare vent og se. Jentene på laget er tøffe, og smiler - alltid! Vi er alltid i godt humør, og ler og gliser både før og etter kamper. Alt dette, kan vi vel takke vår kjære trener for! Hu har backa oss opp, kjefta litt her og der - men vært, noe som sikkert hele laget er enig i, verdens beste fotballtrener! 

Så vi tapte kampen. 6-2 til Senja, men vi gjorde vårt beste - og det er absolutt godt nok. Elsker dere verdens beste jenter, håper vi får noen år til sammen!


 foto er ikke tatt av meg, ehe. Ellers, har jeg egentlig ikke gjort så mye.. Gått og hatt vondt etter kampen igår, hehe - Tatt den nasjonale prøven i norsk, den fikk egentlig ganske bra! I morgen skal jeg til Mellem, for å ri verdens beste Virvelvinna igjen. Johanne skal være med, og jeg skal få dratt kameraet med denne gangen - så hun skal ta bilder! 

 


Helt fra Southampton!

Hei! Igår var en utrolig spennende dag. Masterstudenter fra University of Southampton kom å besøkte oss, på Elvetun Skole. Det var utrolig gøy, spennende å høre hvordan "ordentlige" engelskfolk snakker! Ellers har jeg egentlig ikke gjort så mye de siste dagene her. Har vært å ridd meg en tur, igår - Det gikk dårligere forventa. Virvelvinna jobber bare dårligere og dårligere på banen nå, og jeg er redd at hun skal komme tilbake der vi startet. 

Men uansett, masterstudentene. 

Jeg husker ikke navnet på dem, ikke i det hele tatt. Vel, noen kanskje. Craig, Nicole, Chris, Huw, Alison, Chris, Leslie og Tim - Husker jeg. Det var mange flere! Jeg syns ivertfall det var utrolig gøy, og kunne gjerne tenkt meg noe sånt igjen! 

Har egentlig ikke noe mer å blogge om, så blir et kort innlegg fra meg - for å vise at det er liv i meg, hehe..


Oppdateringer!

Hei! Siden sist på bloggen, så har det nå skjedd et par oppdateringer. Jeg har nemlig fått nytt design - siden jeg oppdaga at det ikke gikk ann å kommentere på det forrige! Men ja, altså, uansett.

Nå sitter jeg i Tromsø. Har vært på sykehuset idag, utrolig kjedelig egentlig. Har hatt mye problemer med magen så skulle inn å sjekke hva det var for noe, men de har enda ikke funnet ut hva det er.. Skal inn til (?)koloskopi snart, skal ligge i narkose og alt. Gruer meg endel, siden det er veneflon, og jeg haater sprøyter! 

Her er bilder, jeg sanser ikke for å skrive så mye mer.

Julie Lilleng.  

Long time - no see.

Hei! Nå er det en stund siden jeg har posta noe her. Jeg veit ikke om jeg orker å skrive noe tekst egentlig. Alt er vel blitt verre siden sist jeg hørte fra meg! Jeg føler ikke jeg har noe som helst å leve for, men jeg håper det kommer seg etterhvert da.. Her er noen bilder jeg har tatt i den siste tiden. 

Kos dere. 
liker dette, jeg!snakkes i morgen, eller noe!